ΒΙΤΑΛΗ

Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης – Νέα Τμήματα

Φροντιστήρια για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης

Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης – ΕΣΔΔΑ

Ημερομηνίες έναρξης προγραμμάτων προετοιμασίας

Οι ημερομηνίες έναρξης των προγραμμάτων προετοιμασίας για κάθε γνωστικό αντικείμενο για τον εισαγωγικό διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης φαίνονται στις επόμενες λίστες.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να επιλέξει το τμήμα που τον εξυπηρετεί καλύτερα για κάθε γνωστικό αντικείμενο και να κάνει οποιασδήποτε συνδυασμούς.

32ος Εισαγωγικός διαγωνισμός Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης.

Ο 32ος εισαγωγικός διαγωνισμός της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης θα διεξαχθεί έως τον Μάιο 2026.

Ο χρόνος προετοιμασίας είναι τουλάχιστον 5 μήνες για κάθε τμήμα. Οι υποψήφιοι που θα επιλέξουν να ξεκινήσουν με τα πρώτα τμήματα θα έχουν απλά περισσότερο χρόνο επαναλήψεων.

Επειδή ο χρόνος προετοιμασίας πλέον είναι πολύ μικρός για τον 32 εισαγωγικό διαγωνισμό δεν θα ξεκινήσουν νέα τμήματα για τα γνωστικά πεδία της Οργάνωσης και Λειτουργίας του Κράτους και για την Οικονομία.

Στις επόμενες λίστες εμφανίζονται τα ήδη προγραμματισμένα τμήματα.

Α Στάδιο προετοιμασίας για τον εισαγωγικό διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ (32ος εισαγωγικός διαγωνισμός)

Για τον 32 εισαγωγικό διαγωνισμό ξεκινούν μόνο τμήματα Γενικών Γνώσεων και Δεξιοτήτων

Τεστ Γνώσεων : Αριθμητικές Δεξιότητες 
  • Τμήμα 02 (νέο τμήμα) 
    • Έναρξη : 28/2/2026, Ώρα : 10:00 – 14:00
    • Πρόγραμμα : Κάθε Σάββατο 10:00 – 14:00
    • Συνολικές ώρες διδασκαλίας προγράμματος : 28 ώρες
    • Μέθοδος : Εξ’ αποστάσεως, σύγχρονη εκπαίδευση
Τεστ Γνώσεων : Γενικές Γνώσεις & Λεκτικές Δεξιότητες
  • Τμήμα 02 (νέο τμήμα)  
    • Έναρξη : 17/2/2026, Ώρα : 18:00 – 22:00
    • Πρόγραμμα : Τρίτη 18:00 – 22:00
    • Συνολικές ώρες διδασκαλίας προγράμματος : 16 ώρες
    • Μέθοδος : Εξ’ αποστάσεως, σύγχρονη εκπαίδευση

Για περισσότερες πληροφορίες ή για κράτηση θέσεως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

33ος Εισαγωγικός διαγωνισμός Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης.

Ο 33ος εισαγωγικός διαγωνισμός της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης αναμένεται να διεξαχθεί την άνοιξη του 2027.

Ο χρόνος προετοιμασίας είναι τουλάχιστον 5 μήνες για κάθε τμήμα. Στην συνέχεια το κάθε τμήμα εισέρχεται στην φάση των επαναλήψεων και των διαγωνισμών μέχρι την διεξαγωγή του διαγωνισμού. Οι υποψήφιοι που θα επιλέξουν να ξεκινήσουν με τα πρώτα τμήματα θα έχουν απλά περισσότερο χρόνο επαναλήψεων.

Στις επόμενες λίστες εμφανίζονται τα ήδη προγραμματισμένα τμήματα.

Α Στάδιο προετοιμασίας για τον εισαγωγικό διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ (33ος εισαγωγικός διαγωνισμός)
Οργάνωση και Λειτουργία Κράτους
  • Τμήμα 02 (νέο τμήμα)
    • Έναρξη : Πέμπτη 19/03/2026, Ώρα : 18:00 – 22:00
    • Πρόγραμμα : Κάθε Πέμπτη 18:00 – 22:00
    • Συνολικές ώρες διδασκαλίας προγράμματος : 80 ώρες
    • Μέθοδος : Εξ’ αποστάσεως, σύγχρονη εκπαίδευση
Μικρο – Μακρο & Δημόσια Οικονομική
  • Τμήμα 02 (νέο τμήμα) 
    • Έναρξη : Σάββατο 21/03/2026, Ώρα : 10:00 – 14:00
    • Πρόγραμμα : Σάββατο 10:00 – 14:00
    • Συνολικές ώρες διδασκαλίας προγράμματος : 80 ώρες
    • Μέθοδος : Εξ’ αποστάσεως, σύγχρονη εκπαίδευση
Τεστ Γνώσεων : Αριθμητικές Δεξιότητες 
  • Τμήμα 01 
    • Έναρξη : Θα ανακοινωθεί αργότερα
    • Πρόγραμμα :
    • Συνολικές ώρες διδασκαλίας προγράμματος : 28 ώρες
    • Μέθοδος : Εξ’ αποστάσεως, σύγχρονη εκπαίδευση
Τεστ Γνώσεων : Γενικές Γνώσεις & Λεκτικές Δεξιότητες
  • Τμήμα 01   
    • Έναρξη : Θα ανακοινωθεί αργότερα
    • Πρόγραμμα :
    • Συνολικές ώρες διδασκαλίας προγράμματος : 16 ώρες
    • Μέθοδος : Εξ’ αποστάσεως, σύγχρονη εκπαίδευση

Επόμενα τμήματα για την προετοιμασία για το πρώτο στάδιο του εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης για τα γνωστικά αντικείμενα Οργάνωση και Λειτουργία Κράτους και Μικροοικονομική, Μακροοικονομική και Δημόσια Οικονομικά και για τα μαθήματα των Γενικών Γνώσεων θα ανακοινωθούν σύντομα

Για περισσότερες πληροφορίες ή για κράτηση θέσεως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αιτήσεις συμμετοχής – Φόρμα επικοινωνίας

Μπορείτε να συμπληρώσετε την επόμενη φόρμα επικοινωνίας και να σας ενημερώσουμε άμεσα για οτιδήποτε θελήσετε (εγγραφή σε κάποιο πρόγραμμα προετοιμασίας, ενημέρωση σε θέματα σχετικά με τον εισαγωγικό διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης,…).

Τα στοιχεία της φόρμας θα πρέπει να συμπληρωθούν σωστά ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Το πρώτο μάθημα σε κάθε γνωστικό αντικείμενο μπορείτε να το παρακολουθήσετε δοκιμαστικά ώστε να γνωρίσετε το εκπαιδευτικό μας προσωπικό και τον τρόπο και την διάρθρωση των μαθημάτων. Από το δεύτερο μάθημα και μετά ο υποψήφιος θα πρέπει να προχωρήσει στην εγγραφή του στο τμήμα.

Όνομα : 

Επώνυμο : 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 

e-mail :

Κατηγορία Εκπαίδευσης :

Πεδίο ελεύθερου κειμένου. 

Συχνές Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Οι ερωτήσεις – απαντήσεις που δημοσιεύουμε είναι αποτέλεσμα των συνομιλιών μας με ενδιαφερόμενους για τον εισαγωγικό διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης – ΕΣΔΔΑ. 

Ποια είναι τα βασικά προσόντα για να δώσει κάποιος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης;

Ο διαγωνισμός της ΕΣΔΔΑ έχει βασική προϋπόθεση ο υποψήφιος να είναι απόφοιτος ΑΕΙ ή ΤΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού (αναγνωρισμένος τίτλος σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ). Ακόμα και η προϋπόθεση της άριστης γνώσης ξένης γλώσσας (επίπεδο C2) με την τελευταία τροποποίηση του διαγωνισμού (2021) καταργήθηκε.

Γιατί να επιλέξω τα φροντιστήρια ΒΙΤΑΛΗ για την προετοιμασία μου για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης;

Η προετοιμασία στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΒΙΤΑΛΗ για τον εισαγωγικό διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ βασίζεται :

  • Στο έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό με περισσότερα από 20 χρόνια διδασκαλίας – προετοιμασίας υποψηφίων για τον διαγωνισμό της ΕΣΔΔΑ.
  • Στο εκπαιδευτικό υλικό το οποίο είναι στοχευμένο, διαχειρίσιμο (ως. προς τον όγκο του), πάντα ανανεωμένο σύμφωνα με τις εξελίξεις της επικαιρότητας σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα και ποτέ σε όλα τα χρόνια του διαγωνισμού δεν υπήρξε θέμα σε γνωστικό αντικείμενο τα οποίο δεν υπήρχε μέσα στην επιλεγμένη διδακτέα ύλη.
  • Στην προσπάθεια όλου του προσωπικού του φροντιστηρίου να κάνει την προετοιμασία των υποψηφίων ανθρώπινη.

Για τους λόγους αυτούς αλλά και για πολλούς άλλους αποτελούμε την πρώτη πρόταση των επιτυχόντων της ΕΣΔΔΑ σε νέους υποψήφιους, αλλά και την πρώτη επιλογή υποψηφίων που δίνουν για δεύτερη φορά. Ιδιαίτερα η κατηγορία των υποψηφίων που επιλέγει να προετοιμαστεί για δεύτερη φορά μαζί μας είναι η σημαντικότερη απόδειξη της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν.

Ποια είναι η διάρκεια των προγραμμάτων προετοιμασίας;

Η προετοιμασία για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης ξεκινά πάντα από τα δύο βασικά μαθήματα (Οργάνωση & Λειτουργία Κράτους, Πολιτική Οικονομία). Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 4 – 4,5 μήνες. Όταν ολοκληρωθούν τα μαθήματα γίνονται συναντήσεις με τους καθηγητές (ώρες γραφείου) και επαναληπτικά μαθήματα. Η επιλογή του χρόνου έναρξης εξαρτάται με τον πόσο χρόνο χρειάζεται ο υποψήφιος για επαναλήψεις. Τα πρώτα τμήματα έχουν πολύ περισσότερο χρόνο επαναλήψεων από τα τελευταία.

Αν θέλω να ξαναδώσω στον διαγωνισμό υπάρχει υποστήριξη από το φροντιστήριο;

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΒΙΤΑΛΗ στους υποψήφιους που θέλουν να ξαναδώσουν παρέχει τα ακόλουθα:

  • Μεγάλη έκπτωση στα δίδακτρα σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν ολόκληρο το πρόγραμμα προετοιμασίας.
  • Ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας λίγων ωρών (με μηνιαίες συναντήσεις) με πολύ χαμηλά δίδακτρα που ουσιαστικά παρέχει στους υποψήφιους την δυνατότητα της καθοδηγούμενης επανάληψης, των ανανεωμένων σημειώσεων αλλά και της κάλυψης οποιασδήποτε προσθήκης στην εξεταστέα ύλη.
Πόσο χρόνο πρέπει να προετοιμαστώ για τις εξετάσεις της ΕΣΔΔΑ;

Ο διαγωνισμός της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης δεν προϋποθέτει συγκεκριμένο χρόνο προετοιμασίας. Ο χρόνος εξαρτάται κυρίως από τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά με βάση την συνάφεια του πτυχίου με τα εξεταζόμενα μαθήματα του διαγωνισμού αλλά και τον διαθέσιμο χρόνο διαβάσματος. Ως πρόταση θέτουμε ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 4 μήνες (σε περίπτωση αποκλειστικής ενασχόλησης με τον διαγωνισμό) μέχρι και 1 χρόνο.

Τα μαθήματα γίνονται online;

Ναι τα μαθήματα διεξάγονται μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης εκπαίδευσης του Ομίλου ΒΙΤΑΛΗ. Ο κάθε υποψήφιος έχει κάμερα και μικρόφωνο και μπορεί να απευθύνει ερωτήσεις την ώρα του μαθήματος. Δεν είναι βιντεοσκοπημένα.

Ποια είναι η δομή και το μέγεθος των σημειώσεων;

Οι σημειώσεις ή το εκπαιδευτικό υλικό πρέπει να καλύπτει την εξεταστέα ύλη για κάθε γνωστικό αντικείμενο του διαγωνισμού αλλά επίσης να καλύπτει και την επικαιρότητα σε σχέση με το γνωστικό αντικείμενο.  Το σημαντικότερο όμως στις σημειώσεις είναι να είναι διαχειρίσιμες δηλαδή να είναι στοχευμένες και να έχουν περιορισμένο μέγεθος ώστε να δίνουν στον υποψήφιο την δυνατότητα να τις διαβάσει και να μπορεί να κάνει και τις απαραίτητες επαναλήψεις. Σημειώσεις πολλών χιλιάδων σελίδων ουσιαστικά προκαλούν άγχος στον υποψήφιο και αδυναμία σωστής προετοιμασίας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΒΙΤΑΛΗ παρέχει στους υποψήφιους εδώ και πολλά χρόνια εκπαιδευτικό υλικό με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά :

  • Περιορισμένο όγκο σημειώσεων, ώστε να μπορεί να γίνεται διαχειρίσιμη η επανάληψη της ύλης.
  • Σημειώσεις που κάθε χρόνο επικαιροποιούνται.
  • Κοντά στον διαγωνισμό στα βασικά μαθήματα Οργάνωση & Λειτουργία Κράτους και Μικροοικονομική – Μακροοικονομική & Δημόσια Οικονομική παρέχονται επιπλέον τα Υλικά Τεκμηρίωσης τα οποία περιέχουν άρθρα, θέματα και ύλη από τις τελευταίες εξελίξεις της επικαιρότητας ώστε οι υποψήφιοι να είναι 100% σίγουροι για την προετοιμασία τους.

Και επειδή είμαστε σίγουροι για το εκπαιδευτικό υλικό που παρέχουμε, προτείνουμε στους υποψήφιους μας να μην χρησιμοποιούν κανένα άλλο βοήθημα για την σωστή τους προετοιμασία αλλά να αρκούνται στις σημειώσεις των μαθημάτων και να ακολουθούν τις συμβουλές και τις οδηγίες των διδασκόντων.

Τι ποσοστό επιτυχίας έχει το φροντιστήριο στον διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης;

Κάθε χρόνο το 1/3 τουλάχιστον (ποσοστό επιτυχίας κάθε χρόνο μεγαλύτερο του 33%) των επιτυχόντων στον διαγωνισμό την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης έκαναν την προετοιμασίας του στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΒΙΤΑΛΗ. Οι επιτυχίες αυτές είναι πραγματικές και μπορούν να επιβεβαιωθούν πολύ εύκολα.

Σημαντικότερο όμως είναι ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΒΙΤΑΛΗ αποτελεί την πρώτη πρόταση από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ σε νέους υποψήφιους για την σωστή προετοιμασία τους.

Αν χάσω κάποιο από τα μαθήματα πως μπορώ να το αναπληρώσω;

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων δεν είναι δύσκολο ένας υποψήφιος να χάσει κάποιο μάθημα. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές:

  • Ο υποψήφιος σε συννενόηση με τον καθηγητή του και με την γραμματεία του φροντιστηρίου εντάσσεται προσωρινά σε ένα άλλο τμήμα για να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο μάθημα.
  • Αν ο υποψήφιος χάσει περισσότερα του ενός μαθήματος τότε εντάσσεται μόνιμα σε τμήμα που έπεται ώστε να μην του δημιουργηθούν κενά στην ύλη.
Τι καθηγητές αναλαμβάνουν τα μαθήματα στο φροντιστήριο;

Κάποιος καθηγητής ή καθηγήτρια για να διδάξει στο φροντιστήριο θα πρέπει να πληροί κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. Πρώτα από όλα πρέπει να έχει διδακτορικό τίτλο σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο που αναλαμβάνει ή να είναι υποψήφιος διδάκτορας. Επίσης θα πρέπει να έχει εμπειρία στην Τριτοβάθμια φροντιστηριακή εκπαίδευση και γενικότερα στην εκπαίδευση ενηλίκων. Τέλος θα πρέπει να έχει διάθεση για την εργασία του ώστε να μπορεί να βοηθήσει πραγματικά. Ιδίως το τελευταίο κριτήριο είναι αυτό που ξεχωρίζει τον καλό καθηγητή από τον εξαιρετικό καθηγητή. Και σε αυτό μας βοηθάτε εσείς με τις συνεχείς αξιολογήσεις του εκπαιδευτικού μας προσωπικού.

Αν επιτύχω στον διαγωνισμό υπάρχει περίπτωση να μην διοριστώ στο Δημόσιο;

Η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. Η επιτυχία στον διαγωνισμό σημαίνει αυτόματα πρόσληψη στο Δημόσιο. Μετά τη πρόσληψη ξεκινούν τα μαθήματα στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, τα οποία διαρκούν 18 μήνες συνολικά.

Η μόνη περίπτωση κάποιος επιτυχών του διαγωνισμού να μην διοριστεί είναι να έχει δηλώσει ψευδή στοιχεία κατά την αίτησή του (αν και όλα τα απαραίτητα έγγραφα του υποψηφίου ελέγχοντας ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο Στάδιο).

Υπάρχουν συγκεκριμένα βιβλία που προτείνετε ως ύλη του διαγωνισμού;

Ο εισαγωγικός διαγωνισμός της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την άμεση σχέση με την επικαιρότητα. Ο διαγωνισμός βασίζεται σε γενικές γραμμές στην βασική ύλη των μαθημάτων αλλά πάντα ιδιαίτερο και σημαντικό ρόλο παίζει η επικαιρότητα.

Για τον λόγο αυτό τα βιβλία δεν μπορούν να καλύπτουν την προετοιμασία των υποψηφίων αλλά μόνο σημειώσεις οι οποίες πρέπει να ανανεώνονται συνεχώς (κάθε χρόνο).

Γιατί να μην περιμένω την προκήρυξη για να ξεκινήσω μαθήματα προετοιμασίας;

Ο χρόνος ανάμεσα στην προκήρυξη και την διεξαγωγή του διαγωνισμού είναι συνήθως 2 εώς το πολύ 3 μήνες. Το χρονικό διάστημα αυτό για τους περισσότερους υποψήφιους δεν είναι ικανοποιητικό ώστε να προετοιμαστούν σωστά και να έχουν αρκετές πιθανότητες επιτυχίας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΒΙΤΑΛΗ πάντα με την έκδοση της προκήρυξη διοργανώνει το τελευταίο τμήμα προετοιμασίας αλλά το τμήμα αυτό είναι εντατικό, απευθύνεται σε υποψήφιους που οι τίτλοι σπουδών τους έχουν άμεση σχέση με τα εξεταζόμενα μαθήματα του Α Σταδίου (απόφοιτοι Οικονομικών ή Νομικών Σχολών ή Τμημάτων Δημόσιας Διοίκησης,…) και ταυτόχρονα έχουν απόλυτη άνεση χρόνου ώστε να ανταπεξέλθουν σε ένα πολύ εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

 

Είναι εύκολο να επιτύχει κάποιος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης;

Κανένας διαγωνισμός πρόσληψης προσωπικού δεν είναι εύκολος. Τα βασικά χαρακτηριστικά του διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ είναι :

  • Η αναλογία υποψήφιων με θέσεις είναι κατά πολύ καλύτερη από οποιανδήποτε διαγωνισμού πρόσληψης προσωπικού. Αυτό γίνεται γιατί ο διαγωνισμός της ΕΣΔΔΑ γενικά δεν είναι γνωστός.
  • Ο διαγωνισμός είναι ετήσιος (ακόμα και αν δεν διεξάγεται ακριβώς κάθε 12 μήνες ο διαγωνισμός έχει οριστεί ως ετήσιος) άρα ένας υποψήφιος που την μια χρονιά δεν καταφέρει να επιτύχει μπορεί να ξαναδοκιμάσει την επόμενη χρονιά χωρίς να χρειαστεί να περιμένει πότε θα ξαναγίνει ο διαγωνισμός. Ουσιαστικά δεν πάει χαμένη η προσπάθειά του.
  • Η ύλη του διαγωνισμού είναι αρκετά μεγάλη και προϋποθέτει συνέπεια στην προετοιμασία.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω ο διαγωνισμός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολος (πραγματικά δεν υπάρχει εύκολος διαγωνισμός) αλλά αν ένας υποψήφιος προετοιμαστεί σωστά και με συνέπεια μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα ίσως πιο εύκολα από οποιανδήποτε άλλο διαγωνισμό.

Νεότερες ανακοινώσεις

2702, 2026

Κατατακτήριες Ιατρικής: Ύλη, Θέματα & Στρατηγική Διαβάσματος

Categories: Blog List, Ανακοινώσεις, Κατατακτήριες Εξετάσεις, Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια|Tags: , , , |

Κατατακτήριες Ιατρικής: Ύλη, Θέματα & Στρατηγική Διαβάσματος Οι Κατατακτήριες Ιατρικής είναι για πολλούς φοιτητές το δεύτερο – και πιο συνειδητό – βήμα προς το όνειρο της Ιατρικής. Αν σκέφτεσαι να δώσεις εξετάσεις για να μπεις στην Ιατρική μέσω κατατακτηρίων, [...]

2402, 2026

Πόσο δύσκολες είναι οι κατατακτήριες Ιατρικής; Ρεαλιστική Ανάλυση

Categories: Blog List, Ανακοινώσεις, Κατατακτήριες Εξετάσεις, Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια|Tags: , , , |

Πόσο δύσκολες είναι οι κατατακτήριες Ιατρικής; Ρεαλιστική Ανάλυση Οι κατατακτήριες Ιατρικής είναι από τα πιο συζητημένα (και αγχωτικά) θέματα για φοιτητές που σκέφτονται μια νέα ακαδημαϊκή αρχή. Είναι όμως όντως τόσο δύσκολες όσο λέγεται; Ή μήπως ο “μύθος” είναι [...]

1702, 2026

Ανακοίνωση – Προετοιμασία για τον 3ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Categories: Blog List, Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ|Tags: , , , , |

Ανακοίνωση – Προετοιμασία για τον 3ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ Με αφορμή το αυξημένο ενδιαφέρον που παρατηρείται για τον 3ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους υποψήφιους ότι τα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια Βιτάλη προτίθενται να [...]

1202, 2026

Από ΕΠΑΛ στο Πανεπιστήμιο: Σε ποιες Σχολές υπερτερούν και πού χρειάζονται περισσότερη προετοιμασία

Categories: Blog List, Ανακοινώσεις, Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια|Tags: , , , , , |

Από ΕΠΑΛ στο Πανεπιστήμιο: Σε ποιες Σχολές υπερτερούν και πού χρειάζονται περισσότερη προετοιμασία Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι μαθητές από ΕΠΑΛ επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Χάρη στην ειδίκευση που αποκτούν στο Λύκειο, πολλοί [...]

1002, 2026

Μικρός οδηγός επιβίωσης για τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο

Categories: Blog List, Ανακοινώσεις, Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια|Tags: , , , , , |

Μικρός οδηγός επιβίωσης για τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο του κου Δημήτρη Τσιακμάκη καθηγητή των Πανεπιστημιακών Φροντιστηρίων Βιτάλη. Αν είσαι φοιτητής ή φοιτήτρια, γνωρίζεις ήδη ότι οι πανεπιστημιακές σπουδές απαιτούν σωστή οργάνωση, συνέπεια και προσωπική προσπάθεια. Η διαχείριση του χρόνου, [...]

Κατατακτήριες Εξετάσεις

Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια

Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ

ΕΣΔΔΑ

ΑΣΕΠ

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤIΣΤΗΡΙΑ

Go to Top