Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια

Τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΒΙΤΑΛΗ εδώ και χρόνια κατέχουν την πρώτη θέση στην φροντιστηριακή υποστήριξη φοιτητριών και φοιτητών με ποσοστά επιτυχίας που προσεγγίζουν το 100% ακόμα και στα πλέον δύσκολα και απαιτητικά μαθήματα.

Τα αποτελέσματα οφείλονται στην διαφοροποίηση της προετοιμασίας των μαθημάτων ανά Πανεπιστήμιο / Σχολή ή Τμήμα αλλά και στην πολύ υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική ομάδα που επιμελούνται και διδάσκουν τα μαθήματα.

Υποστήριξη παρέχεται σε όλα τα Ελληνικά Πανεπιστήμια (όχι σε θεωρητικά μαθήματα) αλλά και σε πολλά Πανεπιστήμια του Εξωτερικού (και στην Αγγλική γλώσσα), τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Περισσότερα…

Κατατακτήριες Εξετάσεις

Οι Κατατακτήριες εξετάσεις αποτελούν την δεύτερη ευκαιρία σε πτυχιούχους ώστε να επιτύχουν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακή Σχολή της απόλυτης αρεσκείας τους.

Η σωστή και έγκυρη προετοιμασία για τις εξετάσεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΒΙΤΑΛΗ διοργανώνουν κάθε χρόνο προγράμματα προετοιμασίας υποψηφίων σε έναν μεγάλο αριθμό Πανεπιστημιακών Σχολών (Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική, Φυσικοθεραπεία, Διατροφολογία, Εργοθεραπεία, Πολυτεχνικές Σχολές, Οικονομικές Σχολές,…). Τα προγράμματα σχεδιάζονται σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες κάθε υποψήφιου (σχολή προέλευσης, διαθεσιμότητα χρόνου,…) ώστε να προκύπτει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η επιλογή της εξατομικευμένης προετοιμασίας αποδίδει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα….

Περισσότερα…

Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης – ΕΣΔΔΑ

Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης αποτελεί την Σχολή Παραγωγής Ανώτερων Στελεχών για το Ελληνικό Δημόσιο. Κάθε χρόνο το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης διοργανώνει εισαγωγικό διαγωνισμό με την χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΒΙΤΑΛΗ έχοντας αποκλειστική συνεργασία με την πλέον έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα καθηγητών και βαθιά γνώση των ειδικών απαιτήσεων του διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ κάθε χρόνο επιτυγχάνει τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας.

Επίλεξε σωστά και κάνε καριέρα στο Δημόσιο….

Περισσότερα…

Διαγωνισμοί Δημοσίου – Α.Σ.Ε.Π.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού – Α.Σ.Ε.Π. αποτελεί τον θεσμικό εγγυητή της τήρησης της απόλυτης διαφάνειας, της δημοσιότητας, της αντικειμενικότητας και της αξιοκρατίας ως προς τις προσλήψεις προσωπικού στο Ελληνικό Δημόσιο.

Οι γραπτοί διαγωνισμοί πρόσληψης προσωπικού στο Ελληνικό Δημόσιο διεξάγονται είτε υπό την αιγίδα του ΑΣΕΠ είτε υπό την αιγίδα ανεξάρτητων φορέων. Μάλιστα με την  ψήφιση του νόμου 4765/2021 προβλέπεται ο Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ μέσω του οποίου θα γίνονται οι περισσότερες προσλήψεις στο Δημόσιο.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΒΙΤΑΛΗ με βασικό γνώμονα την ποιότητα και την εγκυρότητα της εκπαίδευσης, διοργανώνει προγράμματα προετοιμασίας για τους υποψήφιους στους περισσότερους γραπτούς διαγωνισμούς Δημοσίου.

Περισσότερα…
0
Χρόνια στην κορυφή της εκπαίδευσης
0
και πλέον φοιτητές & υποψήφιοι διαγωνισμών δημοσίου που μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο
0%
ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις των Πανεπιστημίων

Νεότερες ανακοινώσεις

1704, 2022

Νέα τμήματα για τον διαγωνισμό της ΑΑΔΕ 1Γ/2022

April 17th, 2022|

Νέα τμήματα προετοιμασίας για τον διαγωνισμό της ΑΑΔΕ (1Γ/2022) Νέα τμήματα για τον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ ξεκινούν το επόμενο διάστημα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας Νέα Τμήματα ΑΑΔΕ 2022. Τα τμήματα αυτά πιθανότατα αποτελούν [...]

2403, 2022

Νέα τμήματα προετοιμασίας για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης

March 24th, 2022|

Νέα τμήματα προετοιμασίας για τον διαγωνισμό της ΕΣΣΔΑ. Έναρξη νέων τμημάτων για τον 29ο εισαγωγικό διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης - ΕΣΔΔΑ. Συγκεκριμένα : Οργάνωση και Λειτουργία Κράτους Τμήμα 09 Έναρξη : Πέμπτη 31/03/2022, Ώρα : 18:00 – [...]

2203, 2022

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ. Σύντομα η προκήρυξη

March 22nd, 2022|

Νεότερες ειδήσεις για τον Πανελλήνιος Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2022 Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται η έκδοση της προκήρυξης για τον νέο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα για τον Πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2022. Ο [...]

2203, 2022

Μαθήματα για το Εαρινό Εξάμηνο

March 22nd, 2022|

Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια - Εαρινό Εξάμηνο Συνεχής έναρξη προγραμμάτων για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου. Στοχευμένα μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε Σχολής. Μαθήματα ατομικά ή ομαδικά πάντα σε ομοιογενή τμήματα. Δήλωση συμμετοχής - Πληροφορίες Επιλέξτε τα [...]

603, 2022

Διαγωνισμός ΑΑΔΕ – 1Γ/2022 Έναρξη προγραμμάτων

March 6th, 2022|

Διαγωνισμός ΑΑΔΕ. Προκήρυξη 1Γ/2022 Έναρξη των προγραμμάτων προετοιμασίας για τον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ ( προκήρυξη 1Γ/2022 ). Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της προκήρυξης και την ανακοίνωση των εξεταζόμενων μαθημάτων αλλά και της εξεταστέας ύλης ανά μάθημα, ο [...]

Αρχείο ανακοινώσεων…

Κάνε την εγγραφή σου σήμερα

Συμπλήρωσε το email σου για να μαθαίνεις τα νέα του ομίλου μας

ΕΣΔΔΑ

ΑΣΕΠ

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤIΣΤΗΡΙΑ

Go to Top