Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια

Τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΒΙΤΑΛΗ εδώ και χρόνια κατέχουν την πρώτη θέση στην φροντιστηριακή υποστήριξη φοιτητριών και φοιτητών με ποσοστά επιτυχίας που προσεγγίζουν το 100% ακόμα και στα πλέον δύσκολα και απαιτητικά μαθήματα.

Τα αποτελέσματα οφείλονται στην διαφοροποίηση της προετοιμασίας των μαθημάτων ανά Πανεπιστήμιο / Σχολή ή Τμήμα αλλά και στην πολύ υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική ομάδα που επιμελούνται και διδάσκουν τα μαθήματα.

Υποστήριξη παρέχεται σε όλα τα Ελληνικά Πανεπιστήμια (όχι σε θεωρητικά μαθήματα) αλλά και σε πολλά Πανεπιστήμια του Εξωτερικού (και στην Αγγλική γλώσσα), τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Περισσότερα…

Κατατακτήριες Εξετάσεις

Οι Κατατακτήριες εξετάσεις αποτελούν την δεύτερη ευκαιρία σε πτυχιούχους ώστε να επιτύχουν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακή Σχολή της απόλυτης αρεσκείας τους.

Η σωστή και έγκυρη προετοιμασία για τις εξετάσεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Τα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΒΙΤΑΛΗ διοργανώνουν κάθε χρόνο προγράμματα προετοιμασίας υποψηφίων σε έναν μεγάλο αριθμό Πανεπιστημιακών Σχολών (Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική, Φυσικοθεραπεία, Διατροφολογία, Εργοθεραπεία, Πολυτεχνικές Σχολές, Οικονομικές Σχολές,…). Τα προγράμματα σχεδιάζονται σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες κάθε υποψήφιου (σχολή προέλευσης, διαθεσιμότητα χρόνου,…) ώστε να προκύπτει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η επιλογή της εξατομικευμένης προετοιμασίας αποδίδει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα….

Περισσότερα…

Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης – ΕΣΔΔΑ

Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης αποτελεί την Σχολή Παραγωγής Ανώτερων Στελεχών για το Ελληνικό Δημόσιο. Κάθε χρόνο το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης διοργανώνει εισαγωγικό διαγωνισμό με την χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΒΙΤΑΛΗ έχοντας αποκλειστική συνεργασία με την πλέον έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα καθηγητών και βαθιά γνώση των ειδικών απαιτήσεων του διαγωνισμού της ΕΣΔΔΑ κάθε χρόνο επιτυγχάνει τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας.

Επίλεξε σωστά και κάνε καριέρα στο Δημόσιο….

Περισσότερα…

Διαγωνισμοί Δημοσίου – Α.Σ.Ε.Π.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού – Α.Σ.Ε.Π. αποτελεί τον θεσμικό εγγυητή της τήρησης της απόλυτης διαφάνειας, της δημοσιότητας, της αντικειμενικότητας και της αξιοκρατίας ως προς τις προσλήψεις προσωπικού στο Ελληνικό Δημόσιο.

Οι γραπτοί διαγωνισμοί πρόσληψης προσωπικού στο Ελληνικό Δημόσιο διεξάγονται είτε υπό την αιγίδα του ΑΣΕΠ είτε υπό την αιγίδα ανεξάρτητων φορέων. Μάλιστα με την  ψήφιση του νόμου 4765/2021 προβλέπεται ο Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ μέσω του οποίου θα γίνονται οι περισσότερες προσλήψεις στο Δημόσιο.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΒΙΤΑΛΗ με βασικό γνώμονα την ποιότητα και την εγκυρότητα της εκπαίδευσης, διοργανώνει προγράμματα προετοιμασίας για τους υποψήφιους στους περισσότερους γραπτούς διαγωνισμούς Δημοσίου.

Περισσότερα…
0
Χρόνια στην κορυφή της εκπαίδευσης
0
και πλέον φοιτητές & υποψήφιοι διαγωνισμών δημοσίου που μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο
0%
ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις των Πανεπιστημίων

Νεότερες ανακοινώσεις

1801, 2022

29ος εισαγωγικός διαγωνισμός ΕΣΔΔΑ – 6ο τμήμα προετοιμασίας

January 18th, 2022|

Έναρξη του 6ου τμήματος προετοιμασίας για τον 29ο εισαγωγικό διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Το τμήμα είναι πρωινό και το αναλυτικό πρόγραμμα είναι : Οργάνωση και Λειτουργία Κράτους Τμήμα 06 Έναρξη : Τετάρτη 26/01/2022, Ώρα : [...]

1501, 2022

Κατατακτήριες Ιατρικής 2022

January 15th, 2022|

Συνεχείς ενάρξεις προγράμματων για την προετοιμασία υποψηφίων για τις κατατακτήριες εξετάσεις των Ιατρικών Σχολών της Ελλάδος από εξειδικευμένους καθηγητές. Εξατομικευμένη υποστήριξη με μαθήματα που προσαρμόζονται αποκλειστικά και μόνο στις ανάγκες κάθε υποψήφιου. Περισσότερες λεπτομέρειες Τα εξεταζόμενα [...]

1301, 2022

Πρόγραμμα Β Σταδίου 28ου εισαγωγικού διαγωνισμού ΕΣΔΔΑ

January 13th, 2022|

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Β' Σταδίου του 28ου εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το διάστημα 17 έως και 30 Ιανουαρίου στις αίθουσες διδασκαλίας [...]

701, 2022

Αναμονή προκήρυξης για τον διαγωνισμό της ΑΑΔΕ

January 7th, 2022|

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η έκδοση της προκήρυξης για τον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ ο οποίος θα διεξαχθεί μέσω του ΑΣΕΠ. Η προκήρυξη θα αναφέρει τα εξεταζόμενα γνωστικά αντικείμενα ανά κατηγορία εκπαίδευσης, την εξεταστέα ύλη των γνωστικών αντικειμένων [...]

701, 2022

Λειτουργία ιστοσελίδας νέων και ανακοινώσεων

January 7th, 2022|

Ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας "Νέα - Ανακοινώσεις" στον Ιστότοπο του Εκπαιδευτικού Ομίλου Βιτάλη. Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρίσκεται όλες τις ανακοινώσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΒΙΤΑΛΗ σχετικές με Πανεπιστημιακά Μαθήματα, Κατατακτήριες Εξετάσεις, Διαγωνισμούς Δημοσίου - ΑΣΕΠ και την προετοιμασία [...]

Αρχείο ανακοινώσεων…

Κάνε την εγγραφή σου σήμερα

Συμπλήρωσε το email σου για να μαθαίνεις τα νέα του ομίλου μας

ΑΣΕΠ

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤIΣΤΗΡΙΑ

Go to Top