ΒΙΤΑΛΗ

Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια

Αιτήσεις συμμετοχής - Φόρμα Επικοινωνίας

Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια

Φόρμα επικοινωνίας – Αίτηση συμμετοχής

Συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να ζητήσετε :

 • Γενικές πληροφορίες για τα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια και πως μπορούν να σας βοηθήσουν
 • Να μας ρωτήσετε για κάποιο συγκεκριμένο θέμα το οποίο σας απασχολεί
 • Να κανονίσετε μια συνάντηση με τους Ακαδημαϊκούς μας Συμβούλους (είτε δια ζώσης στο κεντρικό μας φροντιστήριο στην Αθήνα είτε διαδικτυακά) ώστε να σας βοηθήσουν στον προγραμματισμό για την αποπεράτωση και ολοκλήρωση των σπουδών σας, είτε για οποιαδήποτε άλλο θέμα θέλετε να μας συμβουλευτείτε
 • Να κάνετε αίτηση για το μάθημα ή τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν για τις επόμενες εξεταστικές περιόδους.

Ιδιαίτερα στην περίπτωση αίτησης για κάποιο ή για κάποια μαθήματα είναι καλό να χρησιμοποιείτε την ονομασία του μαθήματος όπως αναγράφεται στον οδηγό σπουδών της Σχολής ή του Τμήματός σας.

Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε σωστά τα στοιχεία σας ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας καθώς και το Πανεπιστήμιο σας, την Σχολή ή το Τμήμα σας , την εξεταστική περίοδο για την οποία ενδιαφέρεστε και το είδος του τμήματος (ατομικό ή ομαδικό).

 • Τα ομαδικά μαθήματα δημιουργούνται όταν για το συγκεκριμένο μάθημα το οποίο έχετε ζητήσει υπάρχουν και άλλες αιτήσεις που ζητούν ομαδικά μαθήματα (σε καμία περίπτωση δεν γίνεται συνδυασμός φοιτητών από διαφορετικές Σχολές / Τμήμα ή Πανεπιστήμια. Τα τμήματα είναι ομοιογενή).
 • Ακόμα και στην περίπτωση πολλαπλών αιτήσεων για ένα συγκεκριμένο μάθημα η δημιουργία ομαδικού τμήματος εξαρτάται και από τις ανάγκες των φοιτητών (πολλοί μας ζητούν αποκλειστικά ιδιαίτερα μαθήματα) αλλά και από την δυνατότητα εύρεσης κοινά αποδεκτού χρόνο για την παρακολούθηση των μαθημάτων.
 • Η διαφορά ομαδικών και ατομικών μαθημάτων είναι ότι στα ομαδικά μαθήματα καλύπτεται όλη η ύλη του μαθήματος (θεωρία και ασκήσεις) ενώ στα ατομικά μαθήματα γίνεται προσαρμογή στις ατομικές ανάγκες του φοιτητή ή της φοιτήτριας μας. 
 • Όλα τα μαθήματα γίνονται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης εκπαίδευσης Vitali WebApp η οποία παρέχει πολλά πλεονεκτήματα στις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας, όπως η βιντεοσκόπηση των μαθημάτων.
 • Η συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας δεν σας δεσμεύει σε καμία περίπτωση για εγγραφή σε κάποιο πρόγραμμα μαθημάτων αλλά γίνεται μόνο και μόνο για την δική σας ενημέρωση.

Όνομα : 

Επώνυμο : 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (Κινητό) : 

e-mail :

Πανεπιστήμιο :

Σχολή / Τμήμα :

Εξεταστική Περιόδος :

Προτίμηση είδος τμήματος : (ατομικό / ομαδικό)

Μάθημα ή μαθήματα που σας ενδιαφέρουν :

Συμπληρώστε το μάθημα ή τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.

Πεδίο ελεύθερου κειμένου : 

Πείτε μας τι ακριβώς χρειάζεστε.

Δείτε τα νέα τμήματα για την τρέχουσα ακαδημαϊκή περίοδο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε για τα νέα τμήματα που ξεκινούν για την τρέχουσα ακαδημαϊκή περίοδο ταξινομημένα ανά Πανεπιστήμιο, Σχολή ή Τμήμα, Ημερομηνία και Ώρα έναρξης.

Που θα μας βρείτε

Κεντρικό Φροντιστήριο Αθήνας

Ωράριο Λειτουργίας :

 • Δευτέρα – Παρασκευή : 10:00 – 22:00
 • Σάββατο : 10:00 – 18:00

Διεύθυνση :

 • Ξενοφώντος 9, 2ος όροφος, Πλατεία Συντάγματος

Παράρτημα Πειραιά

Ωράριο Λειτουργίας :

 • Δευτέρα – Παρασκευή : 10:00 – 18:00

Διεύθυνση :

 • Δεληγιώργη 106Α, 1ος όροφος, (Έναντι Πανεπιστημίου Πειραιά)

Συχνές Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Οι ερωτήσεις – απαντήσεις που δημοσιεύουμε είναι αποτέλεσμα των συνομιλιών μας με ενδιαφερόμενους για τα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια. Οι συνομιλίες είναι είτε με φοιτήτριες ή φοιτητές είτε με γονείς φοιτητών. Σε καμία περίπτωση δεν δημοσιεύονται ούτε πρόκειται ποτέ στο μέλλον να δημοσιευτούν ονόματα.

Τι είναι τα ειδικά προγράμματα για τους πρωτοετείς φοιτητές;

Στους πρωτοετείς φοιτητές παρέχουμε ειδικά προγράμματα τα οποία πρώτα από όλα τους βοηθούν να ενταχθούν στο ακαδημαϊκό περιβάλλον χωρίς κενά. Συγκεκριμένα σε πολλές Σχολής/Τμήματα η ύλη των μαθημάτων δεν ακριβώς η συνέχεια της ύλης του Λυκείου. Σε αυτήν την περίπτωση καλύπτουμε γρήγορα την ύλη ώστε να μην δημιουργηθούν κενά από την πρώτη στιγμή. Επίσης ειδικά στους πρωτοετείς φοιτητές πάντα οι ακαδημαϊκοί μας σύμβουλοι δίνουν οδηγίες σχετικά με την Σχολή τους τι μαθήματα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα και ποια είναι τα βασικά μαθήματα. Ο στόχος είναι η επιτυχημένη πορεία και η συνέχιση των σπουδών χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Τι καθηγητές αναλαμβάνουν τα μαθήματα στο φροντιστήριο;

Κάποιος καθηγητής ή καθηγήτρια για να διδάξει στο φροντιστήριο θα πρέπει να πληροί κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. Πρώτα από όλα πρέπει να έχει διδακτορικό τίτλο σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο που αναλαμβάνει ή να είναι υποψήφιος διδάκτορας. Επίσης θα πρέπει να έχει εμπειρία στην Τριτοβάθμια φροντιστηριακή εκπαίδευση και γενικότερα στην εκπαίδευση ενηλίκων. Τέλος θα πρέπει να έχει διάθεση για την εργασία του ώστε να μπορεί να βοηθήσει πραγματικά. Ιδίως το τελευταίο κριτήριο είναι αυτό που ξεχωρίζει τον καλό καθηγητή από τον εξαιρετικό καθηγητή. Και σε αυτό μας βοηθάτε εσείς με τις συνεχείς αξιολογήσεις του εκπαιδευτικού μας προσωπικού.

 

Τι σημαίνει ομοιογενή τμήματα;

Στα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια ΒΙΤΑΛΗ εφαρμόζουμε εδώ και χρόνια την διαφοροποίηση των μαθημάτων σε σχέση με το Τμήμα και την Σχολή και όχι με το όνομα του μαθήματος. Πχ. αν έρθει ένας φοιτητής από το Φυσικό Αθήνας και ζητήσει την Φυσική Ι και ένας από το Χημικό Αθήνας και ζητήσει το ίδιο μάθημα σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να τους εντάξουμε στο ίδιο τμήμα. Η ύλη είναι διαφορετική, οι απαιτήσεις ανά Σχολή και πολλές φορές ανά διδάσκοντα διαφοροποιούνται οπότε πρέπει το κάθε μάθημα να προσεγγίζεται διαφορετικά. Αυτή λοιπόν η διαφοροποίηση εξειδικεύει την προετοιμασία στις συγκεκριμένες ανάγκες του μαθήματος και μας δίνει τα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Είμαι σε μια Σχολή την οποία έχω παρατήσει. Τι κάνω; Μπορώ να πάρω πτυχίο;

Συνηθισμένο φαινόμενο που αντιμετωπίζουμε είναι φοιτήτριες ή φοιτητές που για κάποιο λόγο απομακρύνθηκαν από την Σχολή τους και στην συνέχεια τους κατέβαλε η απογοήτευση. Είναι αυτός λόγος να εγκαταλείψει κάποιος τις σπουδές του; Η απάντηση είναι όχι. Αρκεί να το αποφασίσει και να αναζητήσει την κατάλληλη βοήθεια. Στον Όμιλο ΒΙΤΑΛΗ έχουμε βρεθεί πολλές φορές στην θέση να βοηθούμε σε επανεκκίνηση των σπουδών και να προγραμματίζουμε με τον κατάλληλο τρόπο το πέρας τους. Όμως ο κυριότερος παράγοντας πάντα παραμένει ο φοιτητής. Και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εμάς να βλέπουμε δικούς μας φοιτητές ή φοιτήτριες να έρχονται και να μας ευχαριστούν για την απόκτηση του πτυχίου τους.

Όταν παρακολουθώ ένα μάθημα στο φροντιστήριο πρέπει να πηγαίνω και στο Πανεπιστήμιο;

Κανείς δεν μπορεί να απαξιώσει τα μαθήματα του Πανεπιστημίου. Αν και καλύπτουμε πλήρως ένα μάθημα (απαραίτητη θεωρία και ασκήσεις) ποτέ δεν πρόκειται να πούμε την φράση μην πηγαίνετε στο Πανεπιστήμιο. Αντίθετα προτρέπουμε τους φοιτητές μας να παρακολουθούν τα μαθήματα του Πανεπιστημίου τους. Αν όμως κάποιος φοιτητής ή φοιτήτρια δεν μπορεί να παρακολουθήσει για αντικειμενικούς λόγους κάποιο μάθημα τότε πρέπει να ξέρει ότι το μάθημα είναι πλήρως καλυμμένο από το φροντιστήριο.

Νεότερες ανακοινώσεις

1703, 2024

Αποτελέσματα 30ου διαγωνισμού Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης

Categories: Blog List, Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, Κατατακτήριες Εξετάσεις, Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια|Tags: , , , , , |

Διαγωνισμός Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του 2ου σταδίου του 30ου εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Πίνακας αποτελεσμάτων 30ου εισαγωγικού διαγωνισμού ΕΣΔΔΑ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής [...]

1102, 2024

Δηλώσεις προέδρου ΑΣΕΠ για τον Πανελλήνιος Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Categories: Blog List, Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης|Tags: , , , , , , |

Πρόεδρος ΑΣΕΠ για νέο γραπτό διαγωνισμό Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Αθανάσιος Παπαϊωάννου λόγω των δημοσιευμάτων που αναφέρονται στον νέο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και ότι ο διαγωνισμός θα επισπευθεί και πολύ πιθανόν θα γίνει μέσα στο 2024 καθώς [...]

1712, 2023

Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις ΑΣΕΠ

Categories: Blog List|Tags: , , , , , , |

Τι είναι το ΑΣΕΠ Το ΑΣΕΠ είναι η "Ανεξάρτητη Αρχή Επιλογής Προσωπικού" και αποτελεί τον κύριο τρόπο επιλογής και πρόσληψης προσωπικού στον Δημόσιο Τομέα στην Ελλάδα (εξαιρέσεις πχ είναι ο ετήσιος διαγωνισμός της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης [...]

807, 2023

Οδηγός για τις κατατακτήριες εξετάσεις: Μια απόφαση ζωής

Categories: Blog List|Tags: , , |

Τι είναι οι κατατακτήριες εξετάσεις; Οι κατατακτήριες εξετάσεις αποτελούν μια δεύτερη ευκαιρία για πτυχιούχους ώστε να φοιτήσουν στην Σχολή της επιλογής τους. Η επιλογή αυτή μπορεί να γίνει είτε για την αναβάθμιση των σπουδών είτε λόγω της επιθυμίας του [...]

312, 2022

Εξηγήσεις για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2Γ/2022

Categories: Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, Κατατακτήριες Εξετάσεις, Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια|Tags: , , , , , , |

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ 2Γ/2022 Βασικά χαρακτηριστικά στόχοι του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ - 2Γ/2022 Ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ είναι ένας νέος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ ο οποίος έρχεται να ανατρέψει τον τρόπο προσλήψεων [...]

Κατατακτήριες Εξετάσεις

Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης

Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤIΣΤΗΡΙΑ

Go to Top