ΒΙΤΑΛΗ

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2025

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός Α.Σ.Ε.Π.

Ημερομηνίες έναρξης προγραμμάτων προετοιμασίας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΒΙΤΑΛΗ θα ξεκινήσει επίσημα τα προγράμματα προετοιμασίας για τον Πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2025 από τον Μάιο – Ιούνιο του 2024. Ο διαγωνισμός υπολογίζεται ότι θα διεξαχθεί μέσα την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2025 οπότε θα υπάρχει υπεραρκετός χρόνος σωστής και πλήρους προετοιμασίας των υποψηφίων.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες έναρξης των τμημάτων. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τον διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Πρόγραμμα προετοιμασίας – Δίδακτρα – Παροχές

Η προετοιμασία για τον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2025 θα γίνει αποκλειστικά και μόνο διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης εκπαίδευσης των Πανεπιστημιακών Φροντιστηρίων ΒΙΤΑΛΗ.

Η προετοιμασία των υποψηφίων περιλαμβάνει:

 • Διαδικτυακά μαθήματα σύγχρονης εκπαίδευσης (με καθηγητή ή καθηγήτρια) σε προγραμματισμένες ώρες και ημέρες,
 • Βιντεοσκοπήσεις των μαθημάτων ώστε ο υποψήφιος να μπορεί να επαναλάβει όσες φορές θέλει το μάθημα του
 • Ηλεκτρονικές σημειώσεις απαραίτητες για την θεωρία των ενοτήτων στοχευμένες στις ανάγκες του διαγωνισμού ΑΣΕΠ
 • Τεστ προσομοίωσης με χιλιάδες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής της μορφής του ΑΣΕΠ (ερωτηματολόγια) για εξάσκηση, για όλες τις ενότητες του διαγωνισμού. Στα τεστ προσομοίωσης δίνεται και η δυνατότητα αποθήκευσης των αποτελεσμάτων (παρακολούθησης προόδου).
 • Τμήματα για κάθε ενότητα θα ξεκινούν καθόλη την διάρκεια προετοιμασίας του διαγωνισμού μέχρι περίπου 2 μήνες πριν τις τελικές εξετάσεις. Τα τμήματα θα ξεκινούν κάθε 2 – 3 εβδομάδες.

 • Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που τον βολεύει καλύτερα. Αν και τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται είναι καλό ο υποψήφιος να μπορεί να τα παρακολουθεί “ζωντανά”.

 • Η επιλογή των ενοτήτων που θα ξεκινήσει ο υποψήφιος είναι ελεύθερη και προτείνουμε εφόσον υπάρχει πολύ χρόνος μέχρι τον διαγωνισμό να μην επιλεγούν όλες οι ενότητες ταυτόχρονα.

 • Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε 3 – 12 μηνιαίες δόσεις. Μέχρι 3 δόσεις οι καταβολές γίνονται μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Από 4 δόσεις μέχρι 12 είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας.

 • Σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής των διδάκτρων υπάρχει έκπτωση 60€ (τελικά δίδακτρα προγράμματος 900€)

 • Στα δίδακτρα του προγράμματος περιλαμβάνονται όλες οι παροχές προς τους υποψήφιους (μαθήματα, βιντεοσκοπήσεις των μαθημάτων, σημειώσεις, ερωτηματολόγια).

 • Κάθε υποψήφιος μπορεί να επιλέξει τις ενότητες που θέλει να παρακολουθήσει. Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει η έκπτωση 25% των διδάκτρων.

 • Οι υποψήφιοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα VitaliWebApp καθόλη την διάρκεια προετοιμασίας του διαγωνισμού.

 • Τα μαθήματα είναι εβδομαδιαία και διεξάγονται σε 3ωρα ή σε 4ωρα.

 • Μετά το τέλος των μαθημάτων σύγχρονης εκπαίδευσης και μέχρι τον διαγωνισμό διεξάγονται επαναληπτικά μαθήματα.

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας ώστε να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε νεότερο για τον Πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2025 αλλά και για τα προγράμματα προετοιμασίας τα οποία θα ξεκινήσουν από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΒΙΤΑΛΗ (μπορείτε από τώρα να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την συμμετοχή σας σε κάποιο πρόγραμμα προετοιμασίας).

Η συμπλήρωση της φόρμας δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εγγραφή ή κάποιου είδους δέσμευση για την εγγραφή σας στα προγράμματα προετοιμασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΒΙΤΑΛΗ αλλά τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την δική σας εξυπηρέτηση. 

Όνομα : 

Επώνυμο : 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 

e-mail :

Κατηγορία Εκπαίδευσης :

Γράψτε αναλυτικά αν θα θελατε να κάνετε κάποια ερώτηση :

Συχνές Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Οι ερωτήσεις – απαντήσεις που δημοσιεύουμε είναι αποτέλεσμα των συνομιλιών μας με ενδιαφερόμενους για διαγωνισμούς δημοσίου και ΑΣΕΠ. Σε καμία περίπτωση δεν δημοσιεύονται ούτε πρόκειται ποτέ στο μέλλον να δημοσιευτούν ονόματα συνομιλητών μας

Πότε θα αρχίσουν τα τμήματα για τον διαγωνισμό της ΑΑΔΕ

Ο κάθε διαγωνισμός ο οποίος διεξάγεται μέσω του ΑΣΕΠ ξεκινά επίσημα με την προκήρυξη του διαγωνισμού. Η προκήρυξη κάθε διαγωνισμού περιλαμβάνει τις θέσεις, τις κατηγορίες εκπαίδευσης, τα αποδεκτά πτυχία, τα απαραίτητα προσόντα για τον διαγωνισμό (ανάλογα με την κατηγορία), τον τρόπο βαθμολόγησης του γραπτού, των επιπλέον προσόντων αλλά και τα γνωστικά αντικείμενα ανά κατηγορία και την εξεταστέα ύλη του κάθε γνωστικού αντικειμένου. Η προκήρυξη του διαγωνισμού της ΑΑΔΕ για τον 2022 δεν θα είναι υποχρεωτικά όμοια με την προκήρυξη 1Γ/2017 (στο παρελθόν έχουν γίνει πολύ σημαντικές αλλαγές σε διαγωνισμούς) άλλωστε περιλαμβάνει σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες και άλλες κατηγορίες εκπαίδευσης. Για τον λόγο αυτό και για την ασφάλεια τόσο των υποψηφίων όσο και την δική μας θα περιμένουμε πρώτα την προκήρυξη ή μια επίσημη ανακοίνωση και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Είμαι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης μπορώ να λάβω μέρος στον διαγωνισμό ως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης;

Η απάντηση είναι ναι. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα που αφορά τον χρόνο αναγνώρισης του πτυχίου σε περίπτωση πρόσληψης (επιτυχίας στον διαγωνισμό). Συνήθως η αναγνώριση του πτυχίου καθυστερεί έως 7 χρόνια. Αντίθετα αν το πτυχίο αποκτηθεί αμέσως μετά τον διαγωνισμό τότε η αναγνώριση του πτυχίου και η αναβάθμιση του υπαλλήλου από κατηγορία ΔΕ σε κατηγορία ΠΕ γίνεται πολύ πιο γρήγορα.

Όλοι οι διαγωνισμοί ΑΣΕΠ είναι γραπτοί;

Οι διαγωνισμοί ΑΣΕΠ χωρίζονται σε 2 μεγάλες κατηγορίες. Τους διαγωνισμούς με την κατάθεση δικαιολογητικών και τους γραπτούς διαγωνισμούς. Οι διαγωνισμοί της πρώτης κατηγορίας είναι πάρα πολύ και ο υποψήφιος καλείται εφόσον φτιάξει έναν λογαριασμό στην σελίδα του ΑΣΕΠ με τα προσωπικά του στοιχεία να μετέχει σε όποιον διαγωνισμό θέλει υποβάλλοντας απλά μία αίτηση. Σε αυτούς τους διαγωνισμούς υπολογίζονται τα μόρια που συγκεντρώνει κάθε υποψήφιος και αν οι μέσα σε αυτούς που επιλέγονται διορίζονται. Στην δεύτερη κατηγορία ανάλογα με τις ανάγκες προκηρύσσονται κάποιοι διαγωνισμοί πρόσληψης προσωπικού που εκτός των τυπικών προσόντων που πρέπει να πληρούνται (τα τυπικά προσόντα εξαρτώνται από την προκήρυξη) οι υποψήφιοι καλούνται να δώσουν και γραπτές εξετάσεις σε ένα ή περισσότερα γνωστικά αντικείμενα. Ιδιαίτερα με τον νόμο 4765/2021 προβλέπεται η πρόσληψη όλου του προσωπικού του δημοσίου με πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ο διαγωνισμός αυτός θα αντικαταστήσει τις προσλήψεις προσωπικού μέσω των διαγωνισμών κατάθεσης δικαιολογητικών.

Τι καθηγητές αναλαμβάνουν τα μαθήματα στο φροντιστήριο;

Κάποιος καθηγητής ή καθηγήτρια για να διδάξει στο φροντιστήριο θα πρέπει να πληροί κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. Πρώτα από όλα πρέπει να έχει διδακτορικό τίτλο σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο που αναλαμβάνει ή να είναι υποψήφιος διδάκτορας. Επίσης θα πρέπει να έχει εμπειρία στην Τριτοβάθμια φροντιστηριακή εκπαίδευση και γενικότερα στην εκπαίδευση ενηλίκων. Τέλος θα πρέπει να έχει διάθεση για την εργασία του ώστε να μπορεί να βοηθήσει πραγματικά. Ιδίως το τελευταίο κριτήριο είναι αυτό που ξεχωρίζει τον καλό καθηγητή από τον εξαιρετικό καθηγητή. Και σε αυτό μας βοηθάτε εσείς με τις συνεχείς αξιολογήσεις του εκπαιδευτικού μας προσωπικού.

 

Νεότερες ανακοινώσεις

1703, 2024

Αποτελέσματα 30ου διαγωνισμού Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης

Categories: Blog List, Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, Κατατακτήριες Εξετάσεις, Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια|Tags: , , , , , |

Διαγωνισμός Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του 2ου σταδίου του 30ου εισαγωγικού διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Πίνακας αποτελεσμάτων 30ου εισαγωγικού διαγωνισμού ΕΣΔΔΑ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής [...]

1102, 2024

Δηλώσεις προέδρου ΑΣΕΠ για τον Πανελλήνιος Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Categories: Blog List, Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης|Tags: , , , , , , |

Πρόεδρος ΑΣΕΠ για νέο γραπτό διαγωνισμό Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Αθανάσιος Παπαϊωάννου λόγω των δημοσιευμάτων που αναφέρονται στον νέο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και ότι ο διαγωνισμός θα επισπευθεί και πολύ πιθανόν θα γίνει μέσα στο 2024 καθώς [...]

312, 2022

Εξηγήσεις για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2Γ/2022

Categories: Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, Κατατακτήριες Εξετάσεις, Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια|Tags: , , , , , , |

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ 2Γ/2022 Βασικά χαρακτηριστικά στόχοι του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ - 2Γ/2022 Ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ είναι ένας νέος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ ο οποίος έρχεται να ανατρέψει τον τρόπο προσλήψεων [...]

2211, 2022

Διαγωνισμός 2Γ/2022 – Προκήρυξη Διαγωνισμού

Categories: Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης|Tags: , , , , , |

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ Δικαίωση του ομίλου ΒΙΤΑΛΗ για την αναμονή έναρξης των μαθημάτων μέχρι την προκήρυξη του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός αφορά μόνο Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ και ΤΕ) και όχι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ). Δείτε την [...]

2011, 2022

Διαγωνισμός 2Γ/2022 – Έναρξη προγραμμάτων

Categories: Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης|Tags: , , , , , |

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ Ήδη έχει αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο (από Παρασκευή 18/11/2022) η προκήρυξη του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ με κωδική ονομασία 2Γ/2022. Μέσα στην εβδομάδα η προκήρυξη θα ανακοινωθεί και επίσημα στην ιστοσελίδα του [...]

Κατατακτήριες Εξετάσεις

Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης

Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια

ΕΣΔΔΑ

ΑΣΕΠ

ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤIΣΤΗΡΙΑ

Go to Top